NİĞDE / ALTUNHİSAR - Karakapı Durmuş Balarban Ortaokulu

May

Okulumuzda veli ve öğrencilerimize yönelik akran zorbalığı ve farkındalık eğitimi verildi. Okulumuz tarafından düzenlenen bu etkinlik kapsamında, öğretmenimiz Dilek DİZLEK, velilere yönelik duygu yönetimi ve akran zorbalığı konularında bilgilendirici bir eğitim verdi. Etkinlik, velilerin çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olmayı amaçlıyordu. Seminerde, katılımcılara duyguları tanıma, ifade etme ve yönetme konularında pratik ipuçları sunarken, aynı zamanda akran zorbalığına karşı nasıl mücadele edilebileceği hakkında da önemli bilgiler paylaşıldı. Veliler, etkinlik sonunda çocuklarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmak için yeni perspektifler kazandıklarını belirttiler. Öğrencilerimizede okul bahçesinde yapılan etkinlikle zorbalıkla nasıl mücadele edebilecekleri oyunlarla gösterildi. Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin devam edeceğini veli ve öğrencilere destek sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 30.04.2024 tarihinde akran zorbalığı ile ilgili velilere seminer verilecektir.

Teknofest Başvuruları başlamıştır. Detaylar aşağıdaki bağlantıdadır.

Ock

Altunhisar kaymakamlığı bünyesinde okulumuza gönderilen fidanların dikimini öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.